Rough Coats Kit by Special One

Rough Coats Kit by Special One on terviklik hooldussüsteem, mis on spetsiaalselt loodud karmikarvalistele koeratõugudele, nagu foksterjer, West Highland White terjer ja šoti terjer. See komplekt ühendab mitmeid sihtotstarbelisi tooteid, pakkudes olulisi eeliseid: keratiinipõhine šampoon sügavpuhastuseks, säilitades samal ajal karva kareda tekstuuri, eelvannigeelmask, mis on rikastatud vetikaekstraktidega karva niisutamiseks ja tugevdamiseks, ning niisutav kreemkonditsioneer, mis toidab karedat karva rinnaäärtes, jalgadel ja habemes. Super Keeperi toidulisand täiendab karva struktuuri terviklikkust. See komplekt sobib ideaalselt nii igapäevaseks hoolduseks kui ka näitusteks, võimaldades hoida karmi karva optimaalses seisukorras, soodustades tervislikku välimust ning võimaldades stippingu tehnikat puhtal karval, vältides seeläbi võimalikke nahaprobleeme.

Rough Coats Kit by Special One on toodete ja tööriistade kogu, mis on mõeldud karmikarvaliste koeratõugude karva hooldamiseks ja säilitamiseks, nagu foksterjer, West Highland White terjer (Westy) ja šoti terjer, mis on tuntud oma jäiga ja vastupidava karva poolest. Ingliskeelne termin “wire” viitab traadile, rõhutades karva jäikust mõnes tõus, näiteks foksterjeris. Nendel koertel võib olla karv kas poolpikk või lühike. Lisaks võib karva suund varieeruda: mõnel tõul on karv sirge, teisel keerduv. Mõnel tõul, nagu Westy või šoti terjer, kasvab karm karv pikemaks, eriti rinnaäärtes, jalgadel ja habemes.

Special One kogemuste kohaselt on soovitatav karmi karva pesta enne stippingu tehnikat – hooldusmeetodit, mille käigus eemaldatakse surnud karvad. Siiski eelistatakse tihti stippingut teha mustal karval, et tagada parem haarduvus. See komplekt lahendab selle probleemi hüdrolüüsitud keratiinipõhise šampooni abil, mis ei kaalu karva alla ja aitab säilitada selle karedat tekstuuri. Stippinguprotsess, mis hõlmab surnud karvade käsitsi eemaldamist, on optimeeritud komplektis tänu niisutamisele ja naha puhastamisele enne protseduuri. See vähendab nakkuste ja dermatiidi riski pärast stippingut. Komplektiga töödeldud karv jääb karedaks ja elastseks, vähendades murdumise ohtu stippingu ajal. Puhas karv võimaldab ka näituste eel lõppviimistlust teha ühtlasemalt ja professionaalsemalt.

Sageli muutub terjerite karv rasuseks liigse rasuerituse tõttu. Varem hõlmas karva ja naha traditsiooniline puhastamine karmide pesuvahendite kasutamist, mis võis põhjustada vastupidise efekti, stimuleerides nahka tootma vastuseks veelgi rohkem rasu. Special One on selle probleemi lahendanud oma tehnikute ulatusliku kogemuse abil, arendades välja hooldussüsteemi, mis on spetsiaalselt loodud terjerite naha normaliseerimiseks. See süsteem pakub tasakaalustatud puhastust ja õiget hooldust, tagades karva ja naha heaolu. Selle karmi karva retsepti regulaarne kasutamine võimaldab hoida kontrolli all karva ja naha seisundit koertel, kellel on see eripära. Kuna karm karv võib olla hapram ja mehaanilistele kahjustustele vastuvõtlikum, kui see puutub kokku kõvade pindade, tolmu või kõrge rohuga, soovitab komplekt kasutada toitvat konditsioneeri selle pehmendamiseks ja kaitsmiseks. Super Keeperi suhkrut sisaldav toidulisand on loodud kareda karva toitmiseks ja selle struktuuri parandamiseks. Universaalne niisutav kreem, mis on rikastatud siidiproteiinidega, soodustab habeme, tuka, jalgade ja karvasaba õrna kasvu ja hooldust. Lõpuks värskendab Aqua Vita krõmpsuv vaht nahka ja lisab karedale karvale sära, lõpetades hooldus- ja ettevalmistusprotsessi näitusteks või koera igapäevaeluks.

Rough Coats Kit by Special One, koos Bio Energy eelvannigeelmaskiga, mis on rikas vetikaekstraktide poolest, pakub sihipäraseid eeliseid karmikarvaliste koeratõugude hoolduseks, säilitamiseks ja optimeerimiseks. Siin on mõned peamised kombineeritud eelised:

  1. Tõhus puhastamine ja ettevalmistus: Bio Energy eelvannigeelmask vetikaekstraktidega aitab karva ette valmistada järgnevaks hoolduseks, suurendades puhastuse ja hoolduse tõhusust. Hüdrolüüsitud keratiinil põhinev Keratine Pro šampoon puhastab karva sügavalt, kahjustamata selle karedat tekstuuri.
  2. Optimeeritud stipping: Karva pesemine spetsiaalse šampooniga enne stippingut tagab parema haardumise ja vähendab nahaärrituse riski.
  3. Karm, elastne ja tugev karv: Tänu komplekti hooldusele ja eelvannigeelmaski kasutamisele jääb karv karedaks ja elastseks, minimeerides murdumist stippingu ajal. Vetikaekstraktid tugevdavad karva juurtest alates, soodustades tervislikku kasvu.
  4. Sügav toitumine: Super Keeperi suhkrulisand ja Bio Energy eelvannigeelmask pakuvad karvale täielikku ja sügavat toitumist, aidates säilitada selle tervist, sära ja vastupidavust.
  5. Õrnade osade hooldus: Universaalne niisutav kreem siidiproteiinidega pakub sihipärast hooldust karva õrnadele osadele, nagu habe, tukk, jalad ja karvasaba.
  6. Kaitse ja värskus: Vetikaekstraktid eelvannigeelmaskis pakuvad kaitset keskkonnamõjude eest ja aitavad hoida karva värske ja säravana. Aqua Vita krõmpsuv vaht lisab karvale täiendavat värskust ja sära.
  7. Vähenenud riskid ja parem välimus: Hästi hooldatud karval tehtud stipping vähendab kahjustuste ja ärrituse riske. Hästi hooldatud karm karv parandab koera välimust ja esitlust nii igapäevaelus kui ka näitustel või võistlustel.

 

Sammud komplekti kasutamiseks

Enne hooldust: Super Keeperi toidulisandi pealekandmine

  1. Kandke väike kogus Super Keeperi toidulisandit karvale.
  2. Masseerige toodet õrnalt karva sisse.
  3. Laske toidulisandil mõni tund mõjuda, et karv saaks toitaineid imada.

Samm 1: Nahapuhastus

  1. Valmistage vaht, segades 100 ml Bio Energy geelmaski ühe supilusikatäie Super Keeperi toidulisandiga.
  2. Lisage segule veidi Aqua Vita vahtu ja segage hoolikalt, kuni saadakse vahukooretaoline konsistents.
  3. Kandke vaht koera kuivale karvale heldelt peale.
  4. Masseerige vaht õrnalt karva sisse, tagades, et kõik alad on kaetud.
  5. Laske vahul 5–10 minutit mõjuda, et vetikaekstraktid saaksid oma mõju avaldada.
  6. Loputage hoolikalt leige veega, kuni vaht on täielikult eemaldatud.

Samm 2: Teine puhastamine (vajadusel)

  1. Kui koera ei ole hiljuti pestud või kui soovite sügavamat puhastust, korrake teist sammu, järgides samu juhiseid.
  2. Loputage hoolikalt leige veega, et tooted täielikult eemaldada.

Samm 3: Karvaservade ja karvasaba niisutamine

  1. Kui tegemist on hooldusvanniga või kui soovite pehmendada lühikeste jalgadega terjerite karvaservi ja karvasaba, kandke väike kogus niisutavat kreemi konditsioneeri karvaotstele.
  2. Laske konditsioneeril mõjuda ja kammige õrnalt pehme nõelharjaga.
  3. Ärge loputage konditsioneeri täielikult (jätke umbes 20% toodet karvale).
  4. Jätkake kuivatamist pehme harjaga, et säilitada kare tekstuur.

Nende juhiste järgimine aitab saavutada parimaid tulemusi Rough Coats komplekti ja Bio Energy eelvannigeelmaski kasutamisel, tagades tervisliku, puhta ja särava karmi karvkatte.

Rough Coats komplekti kasutamise soovitused

Rough Coats Kit on soovitatav karmikarvaliste koerte omanikele, nagu foksterjer, West Highland White terjer (westie), šoti terjer ja teised sarnased tõud. Nendel tõugudel on karm ja jäik karvatekstuur, mis vajab spetsiifilist hooldust, et hoida neid optimaalses seisundis.

Komplekt on eriti kasulik koerte omanikele, kes osalevad näitustel, sest hooldatud karm karvkate parandab koera välimust ja mõjub positiivselt näituseringis. Kuid see sobib ka nende tõugude omanikele, kes soovivad oma koerte karvu hoida tervena ja esinduslikuna igapäevaelus.

Lisaks võib komplekt olla kasulik professionaalsetele koertehooldajatele, kes töötavad karmikarvaliste tõugudega, pakkudes terviklikku lahendust, mis sisaldab spetsiaalselt nende tõugude vajadustele välja töötatud tooteid.

Pidage meeles, et iga koer on isikupärane ja karvkatte vajadused võivad erineda. Seetõttu on alati soovitatav konsulteerida Special One akadeemia stippingu eksperdiga, et määrata teie konkreetse koera jaoks sobivaim hooldus.